Psykiskt ohälsa

vet knappt vad jag ska börja. Aldrig försökt ta mitt liv. Sagt till anhöriga om livet bara ett rop på hjälp helt enkelt. Mitt tips surfa in på https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/ eller ring 90101 eller 112 går också bra. Surfa även in här om ni har såna tankar https://www.1177.se/Uppsala-lan/sjukdomar–besvar/psykiska-sjukdomar-och-besvar/sjalvmordstankar/till-dig-som-har-sjalvmordstankar/ .

självskade beteende, har haft annorlunda självskade aggressivitet slå sönder saker. Sak samma om jag gjorde mig illa. Kunde ibland bryta handleden. Blivit aggressiv ibland efter sjukhus tiden, inte alls så mycket som innan.

skrev nästan testamente var redo att ta mitt liv, tack akut psyk för hjälp. Dom finns där, när allt känns hopplöst. Tveka inte ta hjälp om det behövs.

det som håller mig i livet är anhöriga, sambon och familj. Såklart saker också att se fram I mot.

Hade jag inte blivit sjuk, så kanske jag skulle vilja utbilda mig till psykolog, tyvärr kan man inte styra över livet. Kommer nog kunna prata 80% igen men men.

saker känns ibland hopplöst, glöm aldrig bort du är bra på ditt sätt.

Dippar ibland till depression, styrka att ta sig upp har jag. Bra att man kan! Vill absolut inte fastna i det svarta.

medicin hjälper inte på mig, men super att det finns. Tveka aldrig ta hjälp!

Kommer nog aldrig ge upp, så var inte orolig över mig. Är orolig för andra!

När jag var 18 19 år, så räddade jag ett liv kanske. En person som då var i min närhet skärde upp armen med flit. Var rädd att den skulle förblöda, så ringde ambulans som tur är fick jag adressen. Den personen var tacksam efter någon dag! Fick massa beröm.

sätt vänner med själv skade beteende. Klart man vill hjälpa, men man kan inte hjälpa alla. Viktigt att tänka så, själv skade beteende är vanligare än man tror. Vissa kan man hjälpa glöm inte bort det.

folk som tar sitt egna liv, ska man lyssna på. Saker hade kunnat gjorts annorlunda. Personen i sig kunde själv sökt hjälp innan. Ett sista rop på hjälp helt enkelt. Tyvärr har det gått för långt då. Glöm inte bort sök hjälp i tid.

Fick även återbetalning samma dag som spreadshirt inlägget. Igår helt enkelt! Snabb återbetalning som tusan.

bjuder även på en bild på mig.

Tack att just du läste.

Har du tänkt ta ditt liv någon gång?

View Results

Loading ... Loading ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *