nytt inlägg igen två på en dag

Inget gör mig så arg, som när saker går skit. Söker ett privat tryckeri nu. Logga ska jag köpa via fiverr någon gång i framtiden. Äger du ett privat tryckeri eller känner någon som designar kläder, hör gärna av er då.

Nu ska jag informera vad, beställde 2 plagg nästan 1000 kr, från företaget spreadshirt men fick ikväll detta mejl.

Väljer att inte censurera men gjorde det ändå företaget är kanon förövrigt. Men tyvärr massa fel på slutet! Min sambo fick förra hoodien. Köpt från ett svenskt företag nu, men söker som sagt alternativ.

nya företaget heter egettryck. Kommer i framtiden försöka med spredshirt igen men väntar på återbetalning där ifrån. Hoppas allt går bra, men tre veckor till återbetalning är mycket långt tycker jag.

inte mitt nummer i bild, företag nummer. Censur namnet mitt. För att vara lite anonym men mitt namn står på ratsit. Förlåt för klagomål inlägg men känner mig lite bättre nu. Tyvärr står bara text på min men ändå. Bra marknadsföring? Bild kommer när jag får den. En till två veckor leverans tid, så det kan dröja.

Tack för att just du läste.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *