Första gejmet fortnite, fysik ohälsa också

https://streamable.com/3kkihy klicka för video. Kommer leta efter bra video plugin till hemsidan denna gång tyvärr länk.

finmotorik är förstörd, så 1 kill är bra, man får nöja sig med en. Vill egentligen ha tillbaka talet, allt. Men kommer tillfriskna någon gång då jäklar. 1 kill nu, i förut tio kanske femton. Har massa wins.

köpte även upp alla 5 tusen v bucks, värde kanske två, tre tusen. Hade Fortnite crew när jag låg på sjukhuset. Betalade 145 kanske i månaden. Värt såhär i efterhand. Köpte lite fota nästan allt. Så ni har något att titta på.

innan sjukdom gick allt bra, spelade med vänner. Klart man saknar tiden.

lite tråkigt nu, ibland hamnar jag i depression och har grova ångest attacker, skrivit det tidigare. Men värt att ta upp igen. Har till och med tänkt ta mitt liv. Vill såklart tacka akut psyk i Uppsala för hjälpen. Tyvärr skrev dom ut för låg dos antidepressiva. Men är nu glad för livet.

på sjukhuset kunde det ta slut. Man ska vara glad för livet, rätt som det är vänder det. Man ska väl vara glad för livet? Ibland går det tyvärr inte bara.

Tänk ni förlora finmotorik, talet, balans allt vänds upp och ner. Klart man dippar ibland till det dåliga. Men har panben av stål. Lever med det. Inte mycket att göra åt.

Nu förstår jag vad andra handikappade dras med, är glad att jag aldrig ger upp! Tror på, jag kommer bli bra. Kommer kämpa till sista droppen som sagt.

edit* fota allt. Orkar inte leta upp det hoppas ni har förståelse.

Att känna sig som ett spädbarn och vissa sig näck för vårdpersonal, i början var det jobbigt. Men man vänjer sig. Mer om detta i framtiden!

ville ta upp lite psyk ohälsa också. Förlåt för jag lämnade ämnet Fortnite. Hoppas ni gillade, inlägget trots allt.

Sorry ifall det vart lite långt, ville skriva av mig. Nu kanske ni kan ställa frågor på en sida i menyn hittar ni. Oklart med inlogg. Kör det mest på test. Kul om det funkar!

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *