aik borta

Tyvärr inge bingolotto Mormor får rätta i morgon. Vi kom liksom hem sent.

Matchen var bra 1 – 1 hade tippat 1 – 1 så jag vann. Tyvärr 7 minuter tilläggstid, nerv ass fuck. Nu svor jag minus poäng. Första borta match, tyvärr vart mitt sällskap sjuk. Så Mormor fick den platsen. Hur matchen gick låter jag match kommendörer säga. Hade en bra kväll Uppsala det räcker nog att säga.

Hemma äntligen kul att vara borta, skönt att komma hem. Tack för dagen Mormor.

Var dags för mig att kolla fel, trodde vi satt på 151 152, men egentligen 351 352. Vi fick sitta kvar, ett sällskap. Såg ett bra alternativ. Dom leta efter lediga stolar bredvid oss. Stor eloge till dom. En fick tyvärr stå halva matchen, tror inte det gick nöd på hen.

Har valt censurera alla övriga. Så ingen förtal eller liknande gdpr helt enkelt.

Bilder vart tyvärr inte många men fem fick jag ihop, en bild är uppladdning med vejpen. Tack iallafall för sällskapet. Utan henne hade jag tyvärr fått se matchen hemma.

visitation, incheckning gick ju lysande. Ingen är nog gladare än mig. Jobbigt att inte kunna kommunicera eller sjunga med aik. Men vänjer mig väl? Förövrigt förutom plats incident gick allt super.

Behövde inte gå så långt, vilket var skönt. Nästan alla trappor hemma utan att hålla i mig. Så nog fanns det kraft. Glöm inte heller omröstning på förra inlägget.

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *