nu har klistermärken kommit förvänta mig större!

så små, nästa batch blir större. Lovar och svär, vill ni ha? Hämta på tornfalksgränd 10. Hör av er före. Tänkte typ 2 3 varje, om ni inte är kompisar 5 6 då. Vet att det låter orättvist men vid nästa batch kör jag en ny. Ride såklart är ni välkomna igen! Enköping glömde nämna det.

Bra att få ut ord om bloggen. Därför kläder och klistermärken.

Trots storlek vart det bra. Kolla bilden själv! Förlåt för ett kort inlägg, men läs föra om ni vill ha långt. Tänkte mest rapportera om klistermärken med talsvorigheter.se. Texten under lyder såhär talfel, förstörd finmotorik och försämrad balans.

glöm inte att rösta på min poll fyra inlägg bakåt på måndag räknar jag.

Tack för att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *