Ett långt inlägg vart ju ingen semester

tänkte börja redan idag onsdag. Det kommer nog bli långt. Jag väljer att publicera detta redan idag torsdag. Var tänkt publicera på söndag detta.

Vart nästan anmäld för förtal en gång av en person. Därför är gdpr så viktigt! Man kanske ska vara glad att man slapp? Men ändå.

jag vill att ni ska ha något att läsa, så tänkte skriva långt denna gång tyvärr har mina tidigare inlägg varit fjuttiga. Hoppas ni gillar detta? Jag som skriver heter som sagt Vincent Westerberg. Är 28 år. Mer kan ni läsa ”om mig” i menyn som sagt dumt att skriva bibel här.

jag kommer sakta tillbaka har massa att se fram I mot. Vill först, bli bra. Tomorrowland, qlimax, partykryssen, x-cruise, och såklart svenska festivaler. Står på bucketlist, har mycket mer! Har ni någon låt mig höra i kommentarerna. Ville dela med mig! Först bli frisk är mitt största mål just nu. Sakta går det framåt. Missar event och festivaler just nu. Vilket gör ont, men siktar på att bli frisk! Vet att jag spammar det. Tur att så många tror på en. Mer än jag trodde först. Tack alla ingen nämd, ingen glömd! Tack för allt.

Bra att åka på matcher, göra grejer glömmer tillfärligt bort talsvårigheter och nedsatt balans. Egentligen glömmer jag allt. Vilket är positivt som fan. Förlåt för svärdom, skäms lite. Försöker skriva ett seriöst inlägg här. Långt och bra som sagt.

Har beställt hoodie och thirt talsvorigheter.se. min första hoodie, jag beställde xxl. Var förliten! Sambon tar över den, skönt att inga kläder behöver gå till spillo. Går det framåt och bloggen blir stor, så släpper jag merch såklart. Dela och be vänner läsa. Så kommer vi ditt en dag! Kommer starta företag då! Om bloggen blir så stor… Kommer såklart publicera bild på kläder när dom kommer. Spreadshirt ligger i Tyskland därför en, två veckor leverans tid. Blir vi stora kommer ni veta såklart.

hoppas ni orkar läsa, klistermärken kommer nog I morgon torsdag eller fredag. Ni kommer kunna läsa detta inlägg på söndag kväll / natt till måndag morgon beror när jag tänker släppa. Glöm inte heller ni kan få några klistermärken. Ni behöver bo i Enköping eller nära var beredd att hämta. Hör av er isåfall i ”konta mig” eller messenger ikonen. Tyvärr kommer såklart inte alla få. Först i kvarn som sagt. Anhöriga går före. Kommer även beställa visitkort i framtiden om företags drömmen går i Så var inte fega skriv, vänta svar. Jag svarar så fort jag kan.

Kanske känd som den konstiga stremern på twitch, har nu slutat helt streama så bli inte chockad… Kommer aldrig tillbaka på twitch hade mål twitch partner. Tyvärr kom jag aldrig ditt. Förlåt för jag ändrade tema. Men kände, det var viktigt att skriva det.

när mitt tal kommer tillbaka så kommer jag fokusera på Youtube. Sök på Vincent Westerberg.

Kommer dock inte sluta med bloggen älskar att skriva av mig. Hoppas ni gillar att läsa? Mitt innehåll såklart. Vill göra emojis tyvärr oseriöst då. Men emojisar stavning, får ni se massa i Facebook. Vill att alla svenskar, utanför EU med såklart ska kunna läsa på alla platformer. Jag har smyg tittat siffror några från usa, några Finland och så vidare! Hade jag varit bra på engelska hade jag såklart skrivit inlägg som dom flesta fattar. Tyvärr är jag bara bra på svenska.

Hoppas att jag har saker att skriva om efter detta. Varje dag kommer på något nytt. Så ingen fara alls egentligen.

Gör stora framsteg, exempel designa jag alla headers själv. I Photoshop och spelade idag cs mot botar såklart. Gör framsteg hela tiden, svårt att lista allt. Hoppas jag kan prata flytande snart. Är nog inget jag ser fram I mot så mycket som tal.

tänker nu gå in på, mående tyvärr kanske vissa är känsliga. Jag tycker det är jobbigt att fin motorik och balans är dålig. Blir deprimerad, får små ”för mig stora” panikångest attacker. Tyvärr biter inte medicin på det. Ibland är det bättre, Ibland tyvärr sämre. Viktigt att se frammåt då. Att gå in i en djup depression är inte kul, vill egentligen inte leva. Har massa att leva för. Så tar inte det steget, vissa undrar om jag har försökt ta mitt liv där är svaret nej.

Har skrivit inlägget i flera daga två dagar, därför långt. Hoppas ni orkar läsa som sagt. Vet att det är tjatigt. Men värt att nämna, kommer skriva mer om psykiskt ohälsa och sånt i framtiden smakprov nu. Vill egentligen bara skriva om det. Men bra att dela upp.

Har nu lämnat, talsvorigheter.se del 1 – 5. Vilket kanske är bra inte lika orelvanta titlar. Tar inte semester från bloggen idag torsdag heller. Glöm inte heller att rösta, tre inlägg bakåt tror jag eller två. Ni får leta lite. Ni flesta har nog sett bilderna.

Tack för just du läser!

2 svar på ”Ett långt inlägg vart ju ingen semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *