hemma äntligen efter äventyr.

sa att jag inte kommer uppdatera varje dag. Men idag har det hänt lite.

tandläkar besök på grund av en inflammation, kanske bra att tanden inte var inflammerad utan tandköttet där. Tyvärr har mina framtänder varit inflammerad halva mitt liv, så är rädd för att det aldrig kommer ge sig. Iallafall mormor köpte bakterie dödandet munskölj 2 gånger dag. Var inte ett dugg rädd för tandläkarbesöket idag. Vilket såklart är positivt. Jobbigt att allt jag dricker måste förtjockas bara.

besökte även mamma, gav hennes hund. Man kanske ska säga mamma och hennes man hund? Iallafall gav en present till hunden zeke. Han heter nämligen zeke. Ett stort paket med kanske 10 hundben, foton kommer såklart.

glöm inte omröstningen på förra inlägget. Viktigt att veta vad ni vill! Tack för att just du läste.

Glömde bort vi passerade kommunhuset på hemvägen, eller det var. Rivet till grunden.

Tack för alla fina bilder mormor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *