möte med rehab och massa

vet inte riktigt var jag ska jag börja? Börjar väl med ett besök på min avdelning akademiska 85c där jag låg inne 1 2 månader. Träffade några sköterskor, en gammal läkare och sjukgymnast. Tyvärr var inte alla jag ville träffa där! Kommer såklart flera tillfällen. Såg även logoped min gamla, när jag låg inne på avstånd han nickade hej iallafall på avstånd. Så fick träffa vissa från min sjukhus tiden.

sen vidare till max hamburgare och åt vet tyvärr inte vad den hamburgare jag åt heter. Men gött som fan! Och att sätta sig hitta bord parkering är bra. Tur att dom har express kassa, annars får en stress utan deslike.

och sen vidare till rehab I ultuna special rehab för folk med hjärn skador bland annat, rehab möte. Gick bra till en början! Sen kom logoped in på ett ämne, som tyvärr inte stämmer på mig. Vatten rädsla, är inte rädd för vatten. Gick ut från mötet där avbröts det. Går inte in så mycket tyvärr. Hoppas ni förstår ändå? Är stolt att jag gick på mötet. Egentligen vill jag inte vara där! Bland annat på grund av en klumpig logoped.

Är glad att jag får hjälp. Men tyvärr jobbigt! Hoppas jag slipper sälja av flowersticks, poi, google assistent. Jag hoppas såklart på tillfrisknande! Jag slutar aldrig tro på mig. Kul att just du läste!

är noga med gdpr och sådant för att inte bli polis anmäld.

Kommer såklart använda galleri i framtiden glömde att lägga in idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *