Pizza träff med mormor

Var lite orolig för min en vecka gamla tung piercing. Gick jättebra. Förlåt för jag inte fota något. Är nu klar tyvärr geting tid så fick på hälsning när jag åt, men personal hjälpte till att få ut den. Fick även påhälsning av sambo glad som fan! Tack mormor för en bjudning på pizza.

tyvärr fick jag stanna inlägget, det skumpar i bil. Som sagt att inte kunna tala skapar problem. Blir arg och stressad ofta. På söndag ska jag äntligen träffa en vän ska på en fotbollsmatch med han kommer skriva mer om det efter matchen.

Finmotorik är ett stort problem för mig den är ju förstörd. Kan exempel inte spela med kompisar nå mera. Är mottit som fan. En dag kanske något under sker tal, finmotorik och allt är som vanligt. Hoppas såklart, men har svårt att tro. Kommer som sagt aldrig ge upp / självmord. I början ville jag dö när jag kom hem. Fick antidepressiva av psykakuten i Uppsala. Idag mår jag bättre, kanske har vänja mig med svårigheter? Kommer som sagt aldrig ta mitt liv, så inge oro snälla.

Kommer upptadera sidan när jag kommer på något! Så bli inte förvånad som sagt.

Förlåt för ett kort inlägg. Kommer såklart fler!

4 svar på ”Pizza träff med mormor

 1. Mormor Svara

  Vinz, som läkarna säger, du har en god prognos, du är ung o stark o svullnaden i hjärnan kommer att ge med sig. Du blir bättre, det tror vi på ❤️

  Mamma o jag som var hos dig varje dag på Akademiska kan se de enorma framsteg du gjort. Vilken glädje det var för oss när du log o skrattade första gången efter ditt insjuknande. När du kunde ställa dig upp o gå med gåbordet i korridoren. När du klarade av att ta dig ur sängen till rullstolen. När du började intressera dig för omvärlden o började skicka sms till oss. Det var lycka ❤️.

  Du visade sån stryka o envishet o jobbade stenhårt med sjukgymnasten Johan o arbetsterapeuten Maria. under tiden på Rehab 85C.

  Du kom hem med färdtjänst i rullstol. Sedan dess har vi fått lämna tillbaka hjälpmedel efter hjälpmedel. Från rullstol till rollator så går du nu med kryckor. Men mest går du o bär på dem. Du är grym, våran bästa Vinz ❤️. /mormor

 2. Alex Svara

  Du ät så sjukt grym vinz,
  Kommer bli riktigt spännande o få träffa en riktig krogare som dig 💛🖤💛🖤

 3. Axel P Svara

  Kingen du löser detta sakta men säkert du verkar va en redig kämpe. Önskar dig all lycka o vill du see lite king cs/cod gameplay hojta till mvh nån random dh främling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *