Ny hemsida äntligen!

talsvårigheter del 7, kan man säga ny tittle och nyheter är bra för hälsan. Fick igår kväll reda på att dom tog ut piercing och min förlov ring för mr på sjukhuset, när jag låg inne i flera månader. Min gamla stav piercing trodde jag att sköterskorna kasta. Men tydligen är den här hemma! Positivt överraskad deluxe.

Kommer såklart försöka dundra ut inlägg på inlägg. Hoppas bara folk verkligen läser. För att driva en sida är inte gratis precis. Saknar ni något så kommentera.

Kommer inte lämna ämnet, i morgon ska jag till tandläkaren obehagligt deluxe. Kan ju inte gå, så kryckor kommer såklart hänga med. Och på fredag rehab I Uppsala i ultuna långt som helst. Kommer säkert sova igenom resan som vanligt! Att inte kunna tala är verkligen skit jobbigt. Därför vill jag rikta ett stort tack VAPENATION och Ringeejuice och saknar såklart cigge i Västerås och Uppsala.

att missa event efter event, är som att sitta inlåst i fängelse eller något åt det hållet. Kommer missa det mesta i år tyvärr känns som pandemin aldrig tar slut! Dreamhack kanske känns mest att missa. Älskar elmia något speciellt, går inte att förklara!

Förlåt för inga bilder kommer såklart leta efter ett bra picture galleri eller något. Fått massa hjälp av en sann kompis nämna inga namn på grund av gdpr men hen vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *